Det er et hav av spillere å velge i for alle posisjoner og prisgrupper. Billige midtbanespillere blir ofte limt fast til troppen på 15 fra starten av, og sjeldent rotert. Typisk i høst har vært Carroll/Loftus-Cheek + Gross + Richarlison. Men er det disse herremennene som er guttaboys å satse på fremover? Spesielt om du skulle være på en free hit, eller wildcard nå snart? Hva med å hive seg rundt å skvise ut verdifulle poeng med å hoppe på spillere i form?

Ta en titt på oppsettet under for å se om du har rette spillerne på ditt lag akkurat nå.
Oppsettet er basert på siste 6 gameweeks
Lingard i praktslag om dagen! Har nesten dobbelt så mange poeng som nestemann, Townsend.
Tar vi en titt på eierskapet så er Gross og Richarlison likt med 18%. Lingard har kun 8,7%, likt med Loftus Cheek. Townsend? 1%!

Om vi tar en titt på de to mestscorende herrene: Lingard og Townsend, så ser vi begge score høyt på skudd, involveringer og at de ikke her helt tilfeldig deres resultat. Men om du legger øynene på siste linje så finner du Shaqiri. Flest skudd, flest forsøkte assist, flest forventet assist og mest touch i straffefeltet. Likevel står han kun med 1 mål siste 483 minuttene han har spilt. Med 5 deilige (av 6 mulige) kamper fra gameweek 22, så kan han absolutt være en joker for ditt lag.

Hva så med de to høyteide spillerne?
Gross fortsetter å produsere farligheter, men spiller på et lag som skaper nest minst av samtlige lag i PL. Han truer lite mål med kun 4 skudd, hvorav 1 på mål siste 6 kampene. I tillegg ser vi en sterk tendens til at han byttes tidlig og roteres. Målet han hadde var av typen, dårlig keeperarbeid.
Det er nok et fint tidspunkt å skifte han ut

Richarlison skyter MYE, men mest med løskrutt. Til nå i år har han truffet mål med 18% av skuddene. Tendensen siste rundene er at han bommer oftere (nå nede i 11%). Skaper en del, og misser på store sjanser, noe vi tydlig har sett av Match off the day høydepunkter. Kan smelle fra han hver dag som helst. Tror cuppausen vil gjøre unggutten godt. Ingen grunn til å forlate dette skipet.

Facebook Comments